If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Година на производство : 1996
Мощност : до 110 коня
Бензин
Горе долу до какви пари мога да си намеря такава ?
Тази кола не е 110 коня а 103,иначе по въпроса има много обяви разгледай ги и ще си харесаш-аз допреди 2 месеца си продавах мойта за 4800 ма вече не се продава
Успех
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Абе аз гледам ама искам да не се прецакам при избора защото не разбирам много много Та ти като човек с опит би ли ми казал , какви са предимствата на модела и има ли смисал да си го зема щото много ме кефи но така като гледам се чудя дали ще мога да си я поддържам след като я купя с тия скъпи части
Абе аз гледам ама искам да не се прецакам при избора защото не разбирам много много Та ти като човек с опит би ли ми казал , какви са предимствата на модела и има ли смисал да си го зема щото много ме кефи но така като гледам се чудя дали ще мога да си я поддържам след като я купя с тия скъпи части
Частите са малко по-скъпи от на Опел и ФВ например но удовослтвието да караш тази кола е несравнимо-както се казва тази кола се купува със сърце а не с акъл иначе колата е хубава зависи на какъв екземпляр попаднеш
Успех и ако можеме ще помагаме ако харесаш някоя колаи искаш да и се направи диагностика-0888 232 484-търси Бобо
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Тази кола изглежда доста експлоатирана и позанемарена иначе за разхода в града е малко висок ако си от София няма да можеш да я свалиш под 11-тва ако някой започне да ти говори ама мойта харчи 10 не го слушай-някой го е излъгал.Аз я карам тази кола от 2.5 години и я знам на 5 пръста а извън града в зависимост от карането между 7-9
това дето си го харесал, докато стане готово за каране ще ти стъпи на 4500 минимум
смяна на масло-двигател,трансмисия,хидравлика
филтри 4 бр.
ремъци и ролки
евентуално и накладки
каско
PS като виждам състоянието на салона си представям как са се грижили за тази кола
Comment